Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förruttnelsens tid

 

På gator o torg
inristad människosorg

tid vandrar ljudlöst förbi
allt skändat
sveps in i sin linda

rötter som förlistes
grenar som brister
löv trillar av

snart är vi nakna

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-12 19:38



Bookmark and Share


  sistermoon
Mycket bra och jag gillar titeln stort ... och slutraden!
2007-10-14

  * Ammi *
ja, snart är vi nakna ..
2007-10-13

  Nina V A
Gillar verkligen din ton och ditt språk i denna, titeln sluter upp perfekt! Riktigt bra!
2007-10-13

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vacker... känsla 10*
2007-10-13

  Tabes
Ahh, som om träden sjungit texten själv.
2007-10-12

  aol
människans höst och död så blir vi i änden 5stjärnor
2007-10-12

  coffe
mycket vacker och inlevelsefull text..c
2007-10-12

  "Silver" VIP
Konstnärligt vacker, beskriver både människorna och hösten i en parallell ända fram till den perfekta slutraden.
2007-10-12

  prinscess VIP
bra text
2007-10-12

  Darkness
bra!
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund