Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
South of Purple Keeping the FAITH, no matter how faded the color gets.


Längtans smärta



Längtan drabbade
som en blixt från en klar himmel.

Saknaden klubbade ner mig
fick mig ur balans.

Tände ljus,
serverade mig själv whisky,
fyllde badkaret,
kröp ned i värmen.

whisky brände het i min mun
vattnet som omgav mig var hett
ljusen lockade med sitt sken

Sträckte ut min hand
tog ett ljus, vinklade det,
lät het stearin droppa ned på mitt bröst.

Smärtan var omedelbar,
jag gjorde det igen,
och igen.

Låg kvar, såg stearinet stelna,
kände vattnet bli kallt,
smärtan går över,
längtan består.








Övriga genrer av Piraya
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-10-12 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya