Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forty shades of purple


Minnen


Frotterar mig varm
med minnen av dig,
tårar av kärlek
rinner längs min kind.

Våra namn
för evigt sammanfogade
i universum

Vår kärlek lever vidare
i evighet
inte i verklighet




Övriga genrer av Piraya
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-10-12 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya