Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville du?

 

 

Så föll du till toner av mig
ner i mitt dunkla mörker
tolfte timmen slagen
bor nu i mig

byggde dig ett bo
förstulet av ditt
längtans mod, bonade in

vad det
det du ville,
eller lånade du
mig bara tid
att läka mig
i elfte timmen...

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 427 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-14 00:13



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj oj oj så bra!
2007-10-14

  aol
en dikt som stadigt växer i mig 5 stjärnor
2007-10-14

  drakbruden VIP
Underbar! Mer får jag inte ur mig!
2007-10-14

  devilsangel
Så föll du till toner av mig
ner i mitt dunkla mörker
tolfte timmen slagen
bor nu i mig

Bara ett av många suveräna stycken i detta storslagna poesiverk
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund