Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drick mig

 

 

Med pianoflitiga fingrar
faller nattsärken isär
blottar det gränslösa

du som utgör
min svagaste länk
min åtrå suktar

likaså min starkaste länk
där mina böner blir hörda
dricker du mig

vinden blåser
mina tankar åt sidan
endast lusten dukar sig

den sav som föder
ska bli min andedräkt
när vi avnjuter bägaren
tillsammans




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-14 20:25



Bookmark and Share


  isabel louise
vackert o sensuellt
2007-10-14

    Maria Malm
Härligt skrivet!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund