Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se gärna filmen...


scala naturae

 

Varats stora kedja
där cirkeln ständigt sluts
era efter era

tidens hjul

ena dagen full av liv
nästa modstulen
full av kiv

dras du med

förändringen, oföränderlig
dör och återföds
i livets samsara

flodens juvel

vaktas av sinnets korp
trosföreställningens
vakande öga

illusionens slöja

medvetenhetens transformation
upplysthetens gyllene sol
skingrar dimman

låt äventyret börja
sprid ut dina vingar
en ny gryning gryr
bortom horisonten

vakna nu




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-14 22:23



Bookmark and Share


  boen
Verkligen medryckande!
2007-10-14

    Amoreboy
åhhh...vilken kick
2007-10-14

  isabel louise
åh va vackert skrivet!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund