Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du föll

 

Så föll du,

genom illusionens slöja

föll genom,

lögner o förvanskningar

föll genom skikter

av landsvägsdamm

som du samlat i fickorna

 

du föll

föll, rätt ner i ingenstans

full av skam

plågsamt fall

med efterbördens

jordskreds skall

föll du

från ingenstans

tusenfallt




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-15 10:52



Bookmark and Share


  Patrick K
jag föll för din text! underbar!
2007-10-15

  Tabes
Som att tappa fotfästet. Så väl uttryckt. Griper mig.
2007-10-15

  R-M
sorsen...eländigt

bra skrivet
2007-10-15

  isabel louise
vilket fall! inget pladask iaf :) bra skrivet!
2007-10-15

  Ezo
ahh fall efter fall. Vemodigt bra!
2007-10-15

  devilsangel
Det kändes som ett rejält fall...Bra skrivet som alltid
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund