Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det skedde en dag mellan vår och sommar, nära Torne träsk ...


Korpen talade

Korpen talade ur molnen
som låg mot bergets blågrå sidor.

Han uttalade sitt namn.

Han sade: "Jag är den jag är"

Namnet skar genom den vindstilla
natten, ända ner till isflaken
på sjön.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-10-15 19:39



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Blir riktigt lyrisk när jag läser din text. Korpen är en av mina absoluta favoriter...Den brukar kretsa kring mitt sommarviste och alltid växlar vi några ord...om man nu kan tala med en korp! Det är alltid något speciellt när man hör den första gången för säsongen...
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP