Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om krig - fred - hopp - eller bara i ett annat land!


I ett annat land

Släpp inte svärdet

låt min rustning vara på.

Håller hårt i fanan

blåser i trumpeten lika så.

Skräcken i mitt öga

genom slagfältet lyser.

 

Korparnas läten

gör att mina ord fryser.

Med hjälmen vid min sida

blott skölden i min hand

gör att jag snart till striden kommer skrida

och slåss som en främling i ett annat land!




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 05:58



Bookmark and Share


  Regular
Stark text...gillade denna mycket!
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg