Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag ska jag njuta av att vara förkyld ;)


Förbannade förkylning...eller??

Huvet värker och mina trötta ögon svir
halsen ömmar och min röda näsa svir

Nån har skickat baciller åt mitt håll
Glömde tydligen att hålla koll...

Så nu ska jag finna mig i allt detta
Vore kanske mysigt med feberhetta

Idag ska jag bädda ner mig i min säng
och meditera bort till de gröna dalarnas äng

För där är jag alltid frisk o kry o stark
där kan jag alltid njuta av skog o mark

Så om du letar efter mig...ge inte opp
Spana bara ut över ängen från bergets topp

Där nedanför ser du mig...jag dansar
sjunger skrattar och binder kransar



(tack gode Universum för förkylningen...jag behövde verkligen det)




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 11:20



Bookmark and Share


    Trast
Du verkar kunna nå fram etill en trotsig lycka i de mest skilda situationer.
2008-01-29

  hero40 VIP
En livsbejakande dikt
som gillas. Med bra
innebörd!
2007-10-16

  Stjärnregn
Ja, så kan det verkligen vara ibland. Det enda som dämpar en och ger en mod att slappna av är en rejäl förkylning.
Jag hoppas ändå att du snart kvicknar till... dina rim är skojiga! =)
2007-10-16

  livsdans
Härligt livsbejakande!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du