Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Lando


Faan vad jag älskar

 

 

Faan vad jag älskar
när du driver mig till
uttryck

dansar

vrålar

älskar

själens påtryck

den vilda i havet kallar

baba yoga ryter

måla, skriv, använd fantasin

låt kroppen ta över

skrik, dansa, älska vilt

skapa, gapa, flöda

låt inte harpyan

smusta ner, förneka er

återerövra floden

smaka blodet

sadla hingsten

 rid ut i natt

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 461 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-10-16 14:45



Bookmark and Share


  glittertindra
lev med andra ord... :) den här var full av livsglädje... härlig!! :)
2007-10-20

  Agnes
Ha ha ha... härlig schvung i dina rader. Gillar slutet!
2007-10-17

  Aisha VIP
...helt enkelt magnifikt....så bra....applåd!...bokmärkes!...kram från Aisha
2007-10-17

  Mangal VIP
Wow. Livskraft och -glädje!
2007-10-16

  hero40 VIP
Härligt sensuell text
som gillas!
2007-10-16

  isabel louise
vilken härligt livfull o lekfull dikt!
2007-10-16

    Lillemor
Livsbejakande sprudlande
2007-10-16

    wilja
titeln kändes så skön och inbjudande.. :)
starka och livsbejakande uppmaningar. jag förstår tyvärr inte hela innehållet, men det är då verkligen ingen kritik som riktas mot dig.
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund