Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans står träden

Någonstans står träden som gröna drömmar
med kronorna utbredda mot himlen.
Stjärnskotten gnistrar bland löven.

Grenarna lyfts av vinden;
vinden smeker grenarna till sömns
alltmedan natten breder ut sin svarta fäll
över träd som snart skall drömma.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP