Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite knas på morgonkvisten


ÄT UPP!

Svälj din stolthet

Svälj din tro

Svälj ditt ego

Svälj din törst

Svälj din lust

Svälj orden ÄT UPP!




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-19 06:21



Bookmark and Share


  Just Emotions
aahh så kanske man måste göra
2007-12-04

  R-M
livet ibland..
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg