Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör så ont

Smärtan är för äkta

för att gå förbi

För påträngande

för att bemöta


För sann

för att kunna förstå med ord

med tankar


För tung

för att gråta ut




Fri vers av Bissen
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-19 13:13



Bookmark and Share


    Lindizz
Väldigt snyggt skrivet, du lyckas förmedla starka känslor som verkligen känns...applåder.
2007-10-21

  R-M
Du lyckas fånga d så bra ner på papper...!
Bokmärkes, aplod!
2007-10-21

    sunnanvind
Här har diktaren lyckats med att förmedla sina ord på ett starkt sätt!
2007-10-21

  aftermath
kanske tiden gör sitt
fint skrivet
2007-10-19

  Lasseman VIP
Wow! starka och tunga känslor du fått fram här! bra skrivet .. applådis
2007-10-19

  dalida_bl
Riktig välbeskrivna känslor....djuptet som tar sin tid...
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen