Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln - utan vingar, med synd.

Asksvarta ögon hon bär, brända broars märg

Smaken av hennes kropp, underbar och varm

Knulla dig en sommarnatt, ångra mig ännu

Saknar dig på ett paradoxalt sätt,
men hatet växer till ett banalt vett.




Fri vers av Siaren
Läst 547 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-20 00:26



Bookmark and Share


  Just Emotions
stark text som jag bara måste applådera*
2007-10-23

  Serapis VIP
Oj. Här är det svårt att hålla reda på vem som är vad, vilket jag förmodar är avsiktligt.
\"Knulla dig en sommarnatt, ångra mig ännu\"
En mening som påbörjas med ett imperativ och slutar med något tvetydigt som både kan vara ännu ett imperativ, men också ett infinitiv.
En dikt som denna kan man läsa ut hur mycket som helst ur.
Det givna temat, som jag ser det, är dock \"skuld\".

Otroligt bra. Skall ge en applåd också, om jag hittar var jag gör det.
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Siaren