Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är det mest spännande som vi någonsin kommer få ta del av...men visst undrar man ibland hur saker bara kan hända...


Finns en bok om livet?

Jag sitter här och funderar...över det som vi kallar livet.
Tror ni det finns en stor bok, där allting redan är skrivet?

Och vem är det som skriver den i såna fall?
Är boken så stor så skribenten står på en pall?

Jag undrar också om det ibland suddas ut en rad eller två...?
För emellanåt händer saker och man blir så villrådig då.

Mitt liv känns så oplanerat, det dyker upp saker från oväntat håll
Och hur jag än spanar och spejar så fattar jag noll...

Ja OM nu den där boken finns på riktigt i ett hörn en liten vrå...
Snälla kan jag inte få läsa lite? Så kanske jag kan förstå...

Eller är det så att man inte måste fatta allt ser?
Så är det nog...jag faller på knä och om ursäkt ber...

Förlåt att jag var så väldigt nyfiken på den där boka...
Jag faktiskt så nyfiken så jag ville t.o.m. snoka...

Givetvis så spelar det ingen större roll vad som är rätt, fel eller sant
För med visshet kan jag lova att om 50 år är jag en lycklig tant!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-21 11:28



Bookmark and Share


    Trast
Du verkar ganska glad redan nu...
2008-01-29

  Blomster
Jag gillar den här dikten massor. Den säger så mycket och är skriven från hjärtat!

En synpunkt dock: ha inte förkortningar i dikterna utan skriv ut t.o.m i sin fulla längd...Blir inte så \"stelt\" då. ;)
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du