Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beruttnelsens slakt

 

När det döda blir dött
ett mörkt o ruttet kött
stinkande lemmar

stanken vittnar
om ett olevt liv
där du endast bevittnat
utan att tagit del,
av det som givits

din rädslas flykt
blev odörens lukt
från din cellmöglade hud
flagnar nu

kvar fanns inget
av det som var du
du dog, när du inte levde
begravde dig i vanmakt
beruttnelsen slakt
som stank ditt olevda minne




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-22 19:40



Bookmark and Share


  Lena Renman
Ja så är det så precis. Rädsla dödar med än livet och döden skall ju ändå komma så varför inte leva? Hårda ord men jag håller med.
Lena
2007-10-23

  Tini Tut
Naket,och hudnära precis som jag vill ha det.....
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund