Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ö

 

Dina dofter, av sandelträ och kaprifol
lockar, väcker fröjder
lyfter oss mot oanade höjder
silkeslen hud, smeker likt fjärilsvingar

i dina tindrande ögon, ditt hjärtas hav
sällsamt jag vilar mitt själsiga nav

där vi båda färdas på öppet vatten
med Athenas löften....

en berikad sinnlighet
kärleksnästes evighet
när vi strandar på kärlekens ö

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-22 21:37



Bookmark and Share


    Erika H
varm flygande text
svävar av sig själv i lugn vind mot nya höjder

vackert skrivet
2007-10-24

    ingvar VIP
Mycket sinnlig och vacker text!
Ingvar
2007-10-23

  Ronny Berk
så fröjdelockar den silkeslystna huden till smekningar av vingar som fladdrar; med ögontinder som lastar Arken att segla till berget av tvåsamheten... vackerheter...ja...
2007-10-22

  DanSan
***************************

Underbarat smekande rader som
hämtade från forngrekiskan där
Sapfo skriver till sin älskade . . .

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

***************************
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund