Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aurum II

~~~


där
under min revbensbåge

längtar vi dig




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 602 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-23 09:41



Bookmark and Share


  stronza
vet faktiskt inte vad aurum betyder men revbensbåge var vackert precis som hela denna lilla skrivelse.
hoppas den är lika sann som den känns
2007-10-26

  Maria Zena Viklund
Mmm vackert!
2007-10-25

  ninna
revbensbåge så fint ord,väntar vad?fantasin rusar.
2007-10-23

    Bodil Sandberg
Ord som gör mig alldeles lyrisk...så vackert så vackert!!!!
2007-10-23

  Jessica Ebbesson
Mina tankar går till graviditet. Väntan på ett nytt liv. Fin!
2007-10-23

  Daniel_78 VIP
revbensbåge
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan