Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar inombords

 

Livets flamma brinner så starkt inom mig
varför kan jag inte se den

för jag blundar inombords




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 442 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-10-23 12:44



Bookmark and Share


  noname_realmind
\"blundar inombords\" - suveränt fångat!
**applåder**

(keep that flame alive, no matter what...
blind or not... :))
2007-10-23

  Lasseman VIP
Så kort! men så grymt stark .. tack .. applådisar
2007-10-23

  Lena Renman
Suveränt! Har du sett att jag ( !?!) är reds. val denna vecka7dag öh!?
Lena som just kom hem från träningen och skall äta för att sen leka med lera med ett gäng invandrarungar
2007-10-23

  issac.a.m
underbart..
2007-10-23

  Night Soul Woman
Klok-ren!*ekande applåd*
Tack för läsningen:)
2007-10-23

  Catrin
\"Blundar inombords\" det gör vi nog alla aldeles för mycket och ofta... skön skrivelse, gillar!!
2007-10-23

  Carlita
ibland kan det hjälpa att kisa lite i början, det är trots allt det starkaste ljuset du skriver om och som med alla sorters ljus bör det betraktas med varsamhet så man inte blir bländad :) men ju längre man kikat ju mer kan man lätta på ögonlocken

träffande väl o fint skrivet
2007-10-23

  Just Emotions
underbart.. du berör mig..
2007-10-23

  Håkan Eklund
en dikt som är som envälformulerad tankemysterium.
(typ den där om trädet som faller i skogen)

dikten fick ett andra lyft vid tredje genomläsningen:
den inombördes blundningen är kanske att diktjaget
kisar med ögonen?

Mycket bra skrivet:)
2007-10-23

    Lindizz
Dessa rader gick rakt in i mitt hjärta. Stark och djup text.
2007-10-23

    Maria Malm
Intressant och tänkvärt.
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund