Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outgrundlig

 

Icke äro det Herrens vägar

som är outgrundliga

det är mina egna upptrampade stigar

som bereder spåren

alla mina sammantagna

känslor och tankar

som lagrats genom åren.

 

Vi talar om Guds himmels evighet

men jag talar om vår inre verklighet

däruti vilar vår egen praktfulla rikedom,

vår inre pärla.

 

Ty intet är vi utan vår medvetandehet

vår fullbordade Gudomlighet

uti den vi så och skörda

frukterna av alltings ymnighet.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-24 09:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
mmmm så kan det nog vara
2007-12-18

    Maria Malm
Allas inre pärla, så viktigt att inte glömma den..
2007-10-24

  Lena Renman
Så sant som skrivet, tyvärr är ju dock våra egna tanka roch känslor oftast inte våra egna utan inlärda, kollektiva och könsbundna typ...

Lena
2007-10-24

  Mats Henricson
Djupa och tankeväckande visdomsord, de behövs, man SKA tänka efter, OFTA ....
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund