Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gagnlöst

 

Inuti det olevda livet
lever vi till åminne av dig
redan förbrukade
står vi oförbrukade
med endast höljet
runt vår kropp

flyktiga livsperspektiv
stunder då vi andats
bortsprungna år
skingrade rökmoln

skyddar oss med
högre makters tänkande
reflekterandets vanmakt
vad är det som kommer och går
var det livet

tro ej, att godtyckligt ana
sidospåren i var mans beaktan

ty intet vilar där du själv
ej beror
hoppet utan
själfull betraktan
endast gagnlöst rov




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-24 10:36



Bookmark and Share


  devilsangel
Intressanta tankar...mycket bra skrivet!
2007-10-24

  Mats Henricson
Du är en svår tjej, man får tänka länge,länge och sen får jag tänka ännu mer och ännu mer.....................
Fast det är ju BRA !
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund