Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksljuv inbrottstjuv

 

Åh, min ljuva älskade
vad bär natten med sig
får jag krossa ditt fönster

smyga in som en inbrottstjuv
om natten
intaga din säng
vänta på dig
naket längtande

kommer du döda mig då
gör det då med milda tag
ty, vad är döden
annat än att bränna sig på dina händer




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-24 11:43



Bookmark and Share


  DanSan
*****************************

Helt underbart poetat, så ska en . . .
slipsten dras!! Shakespear skulle inte
kunnat skrivit det bättre!!!

*APPLÅD och bokmärke*

*****************************
2007-10-24

  * Ammi *
detta var gnistrande vackert! applåd
2007-10-24

  aftermath
liten Shakespeare-touch!*L*
2007-10-24

  Night Soul Woman
Woweee!
Underbart skrivet!
Du passionerade människa:)
*stående ovationer*
och
*bokmärkes*
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund