Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungkyss

 

Enkom, en stilla
betraktan

för lättheten åt sidan
blodvener tunga
av längtans impuls

för mig till dig

varandets ögonblick djupnar
när du faller
av kyssen från mig




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-24 11:47



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackra ord som alltid.....
2007-10-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mmmmm Härlig
2007-10-25

  Mikael Lövkvist
En härlig dikt!
2007-10-24

  devilsangel
Det var en kyss som heter duga :))
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund