Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekspakt

 

Du är för mig

det jag blev för dig

 

i samma stund gick vi förlorade

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-24 11:50



Bookmark and Share


  * Ammi *
japp.. så kan det vara!
2007-10-24

    Lindizz
Gillas! kort och gott mycket bra.
2007-10-24

  aftermath
tänkvärt
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund