Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att dö lite

 

 

det var inte
ditt fel

jag valde
fel tillfälle

det var mitt
när tid mognade

avigt
som tidlösans
omkast

 

att det var jag
såg du inte
när snö föll
och skyfflar
täckte
det gryende

det var mitt fel
att jag
inte vågade

för ögonblicket
att våga


leva

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 461 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2007-10-24 20:52



Bookmark and Share


  hero40
Oerhört bra skrivet!
Applåd och bokmärke!
2007-11-13

  Rakel Lorner
Finstämt om samspelet mellan att våga leva, som också innebär att tappa kontrollen, och våga dö... lite...
2007-11-03

  Horatius
Fantastisk min vän
2007-10-29

  jimmy welleby
Äntligen lite begåvad poesi! Tack för hjärvältningen, som en pil rakt in i tid och rum. Specifikt och vackert...
2007-10-28

  Connie
Bra val av redaktionen, den gick rakt in i hjrärtat!
2007-10-28

    Bögen
En finstämd text som sjunker in...
Säger även grattis till reds val!
2007-10-28

  nettus
hejsan på dejsan,,ja det är en konst att *våga*leva en konst vi lär oss ,för att slutligen?? vad?? jag gillar dig,,kram från nettus
2007-10-27

  Åsa Gustavsson VIP
ja, livet och tiden passar inte alltid ihop
finstämd trots det svidande innehållet
2007-10-27

  Sanningsägaren VIP
ontvackra ord
som går rakt in vännen
tack för denna
Åsa
2007-10-27

    Mr.painter
Skitbra ja ger den en stjärna allt
2007-10-27

  drakbruden VIP
Jag vet inte vad det är med den här texten, men i mig går den rakt in!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt