Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baren 2007

 

Räddningsledare, full
råkar ramla omkull

stöter på min vän
tyvärr, får sig inget där
då vill han mucka gräl
säger, jävla hora där!

jag tar då honom i ett grepp
slänger honom rätt över baren
ber honom hålla käft

då ler han o säger
du, jävla femenistiska kossa där!

jag frågar, äger du inget vett?
tillkallade förstärkning
då smet han med svansen mellan benen
hoppas jag slipper se han mer

må det inte brinna!




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-25 19:29



Bookmark and Share


  Arv
Ha, ha och räddningsldare:) Kasta på!
2008-02-17

  Lasseman VIP
Wow! vad bra skrivet! och vilka rim sen! applådis
2007-10-26

    Maria Malm
Heja!
2007-10-25

  aftermath
ibland krävs hårda bandage!
2007-10-25

  Lena Renman
Ja det härt ordet...hora...jag mear, Vad Då!?!?
Trött man BLIR och så feministkossa sen dubbelsuck! Det kastas helt klart för lite! Heja dej
lena
2007-10-25

  Micael Axelsson
Meh! Jisses vilket drägg... så förvånad han måste blivit då han blev upphjulad som en annan påse luft *skratt*
2007-10-25

  isabel louise
sicken loser!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund