nattyrar" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nattyrar


könlöst

 

Vad är att vara kön
könlöst, makalöst
gör vi kön

könligt




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-25 23:02



Bookmark and Share


  Madjori
Finurligt..Gillar!
2007-10-26

    Bodil Sandberg
Frejdigt nattyrat om det könlösa makalösa!!!
2007-10-26

  Lena Renman
Joo!
Aplåd
lena
2007-10-26

  isabel louise
står du i kön till nattimmarnas invaggning? du är inte ensam om att yra om det nu är vad du gör... :)
2007-10-25

  Tini Tut
Förtjänligt.
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund