Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostkänslor

 

Frostens blekljuva läppar

rispar mot min mun

andas ännu iskristaller,

luftfuktigheten hög

när du kysser mig ömt

på frusen dagg

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 528 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-25 23:32



Bookmark and Share


  * Ammi *
Poesi ja!
vackert, oh ja!
gillas mycket
2007-10-26

  Simmerskan
Det är riktigt så att man suger i sig varje liten stavelse. Gillar mest dessa rader:

\"när du kysser mig ömt

på frusen dagg\"

Att frossa i dikter är bara så mycket ljuvligligare än allt annat. Jag njuter verkligen av ditt verk.

Kanonbra!
2007-10-26

  Peter Matsa
ja isig frostig kärlek lika het som varm
applåd!
2007-10-26

  aol
mmmmmm så gott
2007-10-26

  Madjori
Mmmm...Härligt !!
2007-10-26

  isabel louise
vackert :)
2007-10-26

    Bodil Sandberg
ohhhh så härligt poetat!!!!
2007-10-26

  Lena Renman
Vintervit kärlek..
Lena
2007-10-26

  Sanningsägaren VIP
*fnittrar*

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=96055

2007-10-26

  Jack E. Gladh VIP
En mycket skir och fin känsla.
Tilltalande bra ordval.
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund