Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa din djävul...

Men du...HALLÅ!!...va är det du gör?
Vad är det vi dansar? Vem är det som för??

Hörru...jag faller...förlorar min takt...
Aha...okej...där ser jag din prakt!

Du har fått mig med i en parningsdans...
det förklarar dina bockfötter och svans!

Skynda dig då att dansa färdigt...ditt kryp
Först efter dansen får vi oss ett nyp!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-26 19:10



Bookmark and Share


    Trast
Oj... det osar om denna intressanta dikt som väcker många tankar i mig.
2008-01-29

  Zekehl
Vacker dikt med träffsäkra rim och intensiv handling!
Jag gillar den!
2007-10-31

  drakbruden VIP
*L* helt underbart härlig!
2007-10-29

  Micael Axelsson
Förförd i taktens ton! Passion man vet, att förförelsens lek, börjat redan där då man stå så tätt tillsammans. Vågat härligt. Insikten om vart det barkar hän för Diktjaget, kommer tidigt... så man kan ju undra vem som egentligen! för dansens steg
2007-10-27

  fillatelli
Rasputin med svansen ler
klövar i takten trampar

alldeles blött vid fötter och tår
förklaring är svett ? längs dina lår

Ve, denna hypnos !
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du