Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord... behövde häva ur mig efter allt som varit. :)


Krackelerad

 

 

Tiden som går in i ny fas

seglande över djupfrusen bas

in i gryningen

Frostiga tårar för evigt inrutade

i tidens era

jordens fåror börjar

så sakteliga krackelera

 

Överbliven stående utanför

i kylan

Den sista som får veta

Sanningen länge efter man tvingas leta

 

Sorgsenheten skapar sitt eget revir

när hjärtat skriker ut ångesten som blir

och någonstans i mitten skapar ledsenheten

nån sorts svaghet

mittemellan den lyckligaste av emotioner

 

länkad

 

förvirring




Fri vers av nettizen
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-26 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen