Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mögelhud

 

Du är inget helgon
ingen enkel dom
bortom ord

när du skådar ditt anlete
i skuggan fördolt

jag kräver inget mindre än allt

anklaga mig, säg jag söker
min egen lycka

klandrar du mig
vad är ditt uppsåt

om du vill väl
varför söker du
mitt nederlag

målar mig vit
säger jag gör allt för dig
jag säger måla mig svart

och älska mig

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-26 23:21



Bookmark and Share


  Mögelhud
Jag maste saga att jag verkligen tycker om slutet, det ar kraftfullt. Men, titeln, visst undrar jag.
2008-03-04

  Rachel Roth
synkronism...jag hade också haft en tanke att skriva en dikt med den titeln, inspirerad av mögelhud
2007-10-27

  Gawain
Karft i orden, rakt och ärligt känns det. Övertygande och starkt.
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund