Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu tvättar vi vår byk

 

Betraktar min bild
i floden stynx
återfinner
min naturliga fukthet

älskar själens djup
kärlekens besjälade kraft

frosten smälter
i morgonsolen

såsom jag smälter
min gula kalk

i djupet visar sig endast
krusningar på ytan




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-26 23:43



Bookmark and Share


  aol
gillar denna dikt applåd så klart
2008-01-06

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, vad du är bra!
2007-10-28

  Lena Renman
Renas och renad :-)
lena
2007-10-27

  Sanningsägaren VIP
hihihihi
där kom den
vår smutsiga poesi
giv oss idag
och förlåt oss
våra synder
ty vi veta icke
vad vi skriver
om
jämt ;)
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund