Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns stränder

Det fanns stränder där man kunde vandra
från gryning till kväll


Dagsresor över vit sand
med spår av havssköldpaddor
och djur som bara kom upp
vid högvatten och fullmåne -


men aldrig en människa
som drog kanoten genom dyningarna

Sjökor frustade i vågorna,
sjönk till korallbottnarna
Horisonten såg hajfenor, stjärnbilder
men aldrig ett segel

Man kunde vandra
från gryning till gryning




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-28 17:07



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Låter som en beskrivning ur begynnelsen..då när allt fortfarande var nytt och oförstört. Den andas stillhet och frid ur dina ord.
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP