Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallskärmshopparen

Tänk:

Fallskärmshopparen
kastar sig ut
möter vinden
faller
räknar till tio
utlöser skärmen
känner rycket
svävar nedåt
nedåt
nedåt

... 


glider bort genom moln
över okända länder
ut bland stjärnorna


 




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 12:56



Bookmark and Share


    papillon
Vilken underbar tanke!
alternativt
Shit happens!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP