Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att styras av en osynlig hand

Jag hoppar och jag skuttar, lyder minsta vink
Med hjälp av dina händer, fyller vatten i en hink

Du är en märklig man som styr och ställer
Vattnet jag snarast med detsamma uthäller

Du får mig givetvis (?) att falla pladask
Jag krälar omkring som en slemmig mask

Så reser du mig upp...får mig att gå
Jag frågar inget...behöver inte förstå

För jag vet att du gör så att jag ödmjukt kan bocka
Livet är ju så här enkelt för en marionettdocka...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-27 20:22



Bookmark and Share


    Trast
Denna lek kräver sin man, men kanske inte alltid får ett lyckligt slut?
2008-01-29

  fillatelli
Brrrr...

Denna kändes kall.

En lekande man som
drar i dina snören ?

Jag lovar att det är
så lätt att gå själv.
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du