Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoder av sten

Stoder av sten
tiger
tills de har något att säga

Jag vände mig om
gick
till den tysta värdigheten

Stod
betraktade lärkor
innan sången
vittrade himlens gråhet




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 12:44



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Mycket lyriskt och vackert! Innebörden i orden känns stabil och trygg.
2007-11-11

  glasblåsarblå
vackert. jag fylls av en obeskrivbar tystnad av någon anledning. Vackert och stilla.
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP