Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som synes skrevs detta innan uppvärmningen kom på tapeten - men efter vår värmeperiod blir det nog en ny istid i alla fall


Somliga är varufetischister

Somliga är varufetischister
hänger i klasar på den glänsande
gudomens beläte

Andra dyrkar sitt ego -
eller någon annans

Jorden snurrar fram
i ändlös dervischdans
väntar på den kommande istiden svalka

när dyrkarnas ras dött ut




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-17 21:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Iskallt!Bra!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP