Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsvindarna

 

De fyra vindarna bär
ett eko genom natten

från skymning till gryning
är du min lanterna,
mitt ljus i vinden

smeker din gestalt
i magiskt skimmer

fyra hjortar
lapar kunskapens källa

vinden viskar hennes namn

i linjen från Peru, fram till
hennes mun, åkallar åskan
en röst från himmelska skällan

jag kallar din själ




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 362 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-28 12:07



Bookmark and Share


  glittertindra
kraftfullt och magiskt skimmer över denna...
2007-10-29

  Dilsewat
En resa, med en omfamning av världen! AVslutningsraden talar!
2007-10-29

  Leif Furstedt
De fyra vindarna bär fram början där du sedan smeker fram resten stillsamt, vackert.
2007-10-28

  aol
så strålande vacker poesi så fint den födar
2007-10-28

  * Ammi *
mitt ljus i vinden ....
suckar o njuter rad efter rad!
2007-10-28

  Catrin
Skönklingande vackert, njuter i höstrusket!
2007-10-28

  Lasseman VIP
Oj! jag lyssnar! och hör vindens melodi där i horisonten där hon kommer viskandes!.. med själens ljus! .. såå bra skrivet applåder
2007-10-28

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackert som alltid när du skriver :)
2007-10-28

  Lena K Nilsson VIP
Vackert skrivet!
2007-10-28

  isabel louise
vackert
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund