Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inofficiell hyllningsdikt från 1995


Till femtioårsminnet av grundandet av Sveriges Ornitologiska Förening 1995

Därnere kraschade tusenårsriket
Röda armén befriade norra Norge
Japan vacklade
Mussolini dog

Över fronterna flög fåglar:
lövsångare, rödhakar, fiskgjusar

Härhemma bildades
Sveriges Ornitologiska Förening

Visste pajasen Hitler
vad gulsparven har för färg på övergumpen?




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-30 10:18



Bookmark and Share


    papillon
Aber doch - wie Eva - Braun!
2007-11-30

  Lilla My* VIP
Roligt perspektiv på dramatiska händelser;)
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP