Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad faan har kön med kärlek att göra!



Könäktare

 

Hej kön, ska vi köna oss idag?
det var väl könlöst, låt oss kön
ingå vårt könlösa könäktenskap
det ska väl bli könt!

ty vi är ju bara kön
inga människor med
vär kärleksfulla rätt
att ingå äktenskap
nej vi är kön, med könlösa möjligheter
att älska bortom kön!




Övriga genrer av Maria Zena Viklund
Läst 364 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-29 12:06



Bookmark and Share


    Sofia HM
Wow! Alldeles klockren, och jag kan bara säga: Amen! Instämmer helt och fullt. Oerhört fyndig och rolig. Får mig ett härligt skratt :-)
2007-10-30

  Hermonius
Riktig fyndig lek med ord med ett bakomliggande budskap. Bravo!
2007-10-30

  Ulf Lagerholm
kärleken, är ju precis som
texten säger otroligt
mycket mer vidsräckt
än leken med, och mellan
dom olika könen -

men visst är det en
nära släkting, en vacker
gren i det väldiga
trädet -
2007-10-29

  aol
gillas
2007-10-29

  glittertindra
är det det kk står för??... könskamrater...
2007-10-29

  Peter Matsa
Störtkön!
2007-10-29

  Gunwale VIP
Låt oss älska bort kön, där dom står i väntan på att förödmjuka oss. Ska bli kul att se hur dom tänker trassla sig ur barnalstringsuppgiftsdilemmat: Ska infertila alltså ej få gifta sig? Kontroller? får vi inte längre se gulliga åttioåringars bröllopsfoton i tidningarna?
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund