Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst kan det vara underhållande att läsa mellan raderna...;)


Mellan raderna

Jaha..så sitter jag här igen...
lindar mina ord i nån sorts siden

Kanske vore det enklare att skrika rakt ut?
Men det kommer nog med tiden...

Man vill ju ändå fylla ut det tomrum
som skapas mellan alla rader

För det är nog där det mesta står skrivet
i en sanningshalt på 100 grader

Så om du tittar efter riktigt noga
läser alla tomma rader en gång till

Någonstans däremellan står det klart,
alldeles tydligt...precis vad jag vill




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-30 02:16



Bookmark and Share


    Trast
Skall hålla ögonen öppna för detta.
2008-01-29

  Madde69
Visst är det så! Det är mellan raderna som poeten skymtar fram :)
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du