Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samma gamla telefonsamtal


hur många gånger har jag inte ringt
ringt och gråtit över samma sak
det är alltid samma sak




fick nyss ett samtal som vände uppochner på allt
utochin
bakochfram

han menade ju bara väl
ville vara trevligt
vara som vanligt

\"såg bilderna på nätet\"

det var ju bara trevligt

hans problem är att det var han som knullade fram den feta fula grisen
som vill förstöra mitt liv
som förstör mitt liv
som förstöt mitt liv




hur många gånger kommer jag inte ringa och gråta
gråta om samma sak
det kommer alltid vara samma sak




Fri vers av öppettid
Läst 762 gånger
Publicerad 2007-10-30 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

öppettid