Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sanning vilar på lögnen

 

Nu vilar du mot mitt nakna bröst
du kom hem till slut
jag slöt dig i min famn
vaggade dig

sällsamt och tryggt

lilla flicka så vacker och ljuv
din sanning vilar på lögner

din skadade själ,
genom floden rann
blev det stora havets bedjan
kom hem, kom hem 
mitt älskade barn

jag saknar dig allredan
 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 386 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-31 20:18



Bookmark and Share


  Lena Renman
Så det inre barnet har kommit hem och vilar ut i sin vuxna famn eller hur :-) så väldigt vackert och fint
Lena
2007-11-01

  Inkarasilas
Bara titeln fick mig att hoppa högt, så tar jag till mig den - så förbannat tänkvärt, \'Din sanning vilar på lögnen\', ojoj.
2007-10-31

  Dilsewat
Upplysande vackert!
2007-10-31

  devilsangel
så innerligt vackra ord...
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund