Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormens väg till blygdberget

 

Honungslena ögon smälter mitt hjärta

formaterar små droppar, landar på tungan

ögonbrygd, förhäxar, väcker sinnlig längtan

öppnar mig för himmelsk njutning

lusten dansar på din fruktan

väcker nattens och jordens förtröstan

ljuv sötma savar

ormens väg till blygdberget skallrar...

 

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 543 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-10-31 20:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
sinnlig längtan som tungsmeker lustans njutningar...ja...
2007-11-04

  KonstigaKatter
Mmm... så sensuellt, \"ögonbrygd\" - ett litet favorit bland orden:)
2007-11-03

  Catrin
Läckert sensuellt!!
2007-11-01

  Stjärnöga
Sensuellt förföriskt och
ljuvligt vackert skrivet.

Helt underbart!

Applåder :)
2007-11-01

  ms. r ghazale
Gillar slutraden, rös till lite grann faktist!
2007-11-01

  hero40 VIP
Underbart härlig sensuell
text som gillas.
Applåder.
2007-10-31

  Björn Karlsson
Fantastisk lyrik
men den sista raden käns överflödig
den mattar av de höga höjderna dikten når

Väl diktat med stor känsla
och fin balans
2007-10-31

    Bodil Sandberg
HOOOOO....här förlustas det.. så det ÅNGAR...BLYGDBERGET...sanslöst härligt poetiskt uttryck!!!!!
2007-10-31

  devilsangel
sensuellt och smakfullt..härligt!!
2007-10-31

    Maria Malm
Härligt diktat!
2007-10-31

  Dilsewat
Jag ser varje bild dina ord skapar!
kanske gränslandet universum/världsrymd!
2007-10-31

  Söder
Härlig förtrollande dikt!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund