Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I\'m here I will stay with you Till you are sleeping ur Les Misérables


Fall du lilla särla

Din största rädsla är att falla
Att drunkna i ett hav du inte vet
Eller gå förlorad i livets labyrint
(en plats som kartor inte känner)

Du vill så gärna stå på egna ben
Rädd att någon annan ska komma nära
Berätta att det är okej att inte alltid orka
(svag är det sista du vill vara)

Jag vet att du inte hör mig
Att röster som skriker \"var stark\"
Ekar som skrällande cymbaler
(och att min viskning dör ut i detta väsen)

Men du måste komma ihåg

Jag tänker inte sluta viska
För att om du skulle falla
Vill jag att du ska veta

Jag fångar dig




Fri vers av Cammo
Läst 645 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-01 17:12



Bookmark and Share


  Che Buzaglo
Antingen har du inspirationskälla som överträffar mina vildaste fantasier eller så har du givits en gåva genom Guds eget andetag utan mellanhänder. Jag skulle gissa på en blandning.

Starkt jobbat Cammo!
2008-05-27

    NovaHI
Den här är så otroligt bra Cammo.
2007-12-11

    Laero
Den var fin, men nu är den ännu bättre när du förklarat vad den handlar om.
2007-12-07

  Max T
Oj. Vilken jättefin kärleksförklaring. Den här är jättejättefin. Så du vet.
2007-11-11

    Smurvelmurvelsmurfen
Jättefin! Vill också skriva så bra... *avundsjuk*
2007-11-07

    Bodil Sandberg
Så vackert skrivet...så varmt och helt underbart!!!!!
2007-11-07

  Cris
Åh..vilka vackra sista rader. Så mjuk och så klokt underbart fint. Vårdande.
2007-11-04

    NovaHI
åh, vad underbar, helt felfri och jag känner igen mig så otrligt mycket så att det inte kan beskrivas. Den liknar någon jag skrev nyligen, samma ämne, men helt olika perspektiv. jättefin<3 blir en favorit.
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cammo