Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann dröm

Ett besked

livet vänds upp och ner

till det bättre

 

glädje och glädjetårar

chock av lycka

 

kan inte förstå

 

en dröm

blev

SANN




Fri vers av Cajsa
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-01 20:42



Bookmark and Share


    Maria Malm
GRATTIS
2007-11-02

  Lena K Nilsson VIP
Härligt!
2007-11-01

    eva m h
Så underbart! Grattis!
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg