Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nr 2 på S


Sol saknad

Som singlande silverslantar
Strömmar solens strålar sakta
Smekande söker sig skimren samt slingrar sig

Stilla stöter strålarna samman som syntes
Skapar stark sugande suggestion
Ståndaktig strävan svävar

Svårt skede
stångande sol saknad
skenande skri

Sväljer slitsamt
Svullet svalg
Sårig snabel

Sexuellt stiltje
Stormande skäll
Skapar samkvämslust

Saknar solljusets svulstiga smek
Spanar synranden
Sorgligt sviken

skriker

stenad
söndrad
svårmod




Fri vers av lilla t
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 12:40



Bookmark and Share


  sister mary
Slingrar sig snyggt mellan ljuva dagar och mörkernätter.
2007-11-02

  Mats Henricson
Suveränt skildrad, salomoniskt sevärd, satiriskt sprittande, sekulärt sagolikt, skrikande sorgesamhet, sekundära samband !!
Sensationellt !!! Kort sagt: BRA !!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t