Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget vackrare än du

 

Ingen flod
vackrare än
dina ögons mynning

inget träd 
starkare än
roten ur dig

ingen sol
lyser så klart
som själen i dig

och ändå
när jag ser dig
blir allt bara svart...




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 483 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2007-11-03 00:41



Bookmark and Share


    Manuela
En mycket vacker hyllning till någon speciell!!
Vad underbart att få känna så!
Kram
2007-11-15

  Erik L
Vackert skrivet! Fina symboliska bilder med en litet - åtminstone för mig - oväntad avslutning.
2007-11-03

  isabel louise
vackert o vemodigt
2007-11-03

  Ulf Lagerholm
vemod, kärlek -
stark läsvärd text -
2007-11-03

  Lena Renman
Härligt skriven slutet är rikgit uppfriskande tvärt kastat...
Så kan det ju vara ja..
Lena
2007-11-03

  KonstigaKatter
Vackra liknelser, den sista så känslig, brukar tolkas som ilska men för mig som \"utan dig\"...
2007-11-03

    Maria Malm
Vackert!
2007-11-03

  Jack E. Gladh VIP
Starkt berörande. Beundrande kärlek med kraftfullt
stänk av vemodsfylld kärlekssorg. Bra ordval.
2007-11-03

    Amoreboy
mmm,,,vackert
2007-11-03

  Burn
Underbart slut, skapar en både sorgsam och dissonant känsla, som får en att vilja veta mer.
2007-11-03

    wilja
vackra rader. slutet kändes lite nedslaget konstaterande eller uppgivet. kanske kan man ibland bara se skönhet framför sig, just för att det ligger framför en, på visst avstånd.
2007-11-03

  Leif Furstedt VIP
Men texten har en fin skärpa.

Vackert.
2007-11-03

    Nattviol
intressant formulerad
så man tänker.. varför då?

kanske du vill förklara, eller inte!

, )
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund