Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria var är du?

 

Maria Stjärnöga var är du
saknar dig så förfärligt här
dina glittrande ögon
och din levande själ

dina ord som dansar
väcker magi
levande och magiskt
likt en älskogstrampolin

hören du mina rop
mina läppars skallrar
kommer du nu
och skriver atmosfär

jag längtar och andas
till ljuset av dig
min kärlekslykta
slocknar
ingen färd utan dig

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 479 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-11-03 00:46



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En rörande hyllning till din väns
härliga närvaro.
2007-11-06

  Ronny Berk
ännu en saknad skrivarvän... ja - vart tar dom vägen och varför...
2007-11-04

  Erik L
Fin hyllning! Om \"Stjärnöga\" försvunnit får man hoppas att hon återvänder. Vem skulle inte göra det efter en sådan här text?!
2007-11-03

  Lena Renman
Vilekn längtanfylld hyllning. Har Maria Stjärnöga lämnat poeter?
lena
2007-11-03

  KonstigaKatter
Ah, sådan hyllning och längtan!
\"skriver atmosfär\" - andning, stämning, välbehag:)
2007-11-03

    Maria Malm
En fin hyllning.
2007-11-03

    wilja
vilken hyllning och deklarerande saknad. hedrande och vackert.
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund